TV West-programma Team West vraagt aandacht voor overval Kruidvat in Moordrecht

Het opsporingsprogramma Team West van Omroep West vraagt op 22 januari aandacht voor de overval op het Kruidvat aan de Kerklaan in Moordrecht. Daar werd op vrijdag 14 december even na 20:00 uur het plaatselijke filiaal van deze drogisterijketen overvallen, voor de tweede keer in 2 jaar.

Via een uitzending van Team West hoopt de politie de daders te kunnen opsporen en roept dan ook inwoners via borden op naar het programma te kijken. Op 14 december zijn er twee donkere mannen, beiden donker gekleed met een skimasker en een donkere bril ervoor, weggerend in de richting van de Dorpsstraat.

De uitzending is te zien op Omroep West om 17:00 uur en wordt ieder uur herhaald. In het opsporingsprogramma Team West vraagt de politie-eenheid Den Haag jouw hulp bij het oplossen van misdrijven. Het programma heeft dankzij de hulp van kijkers tot heel veel resultaten geleid. Het programma is daarna terug te kijken op de website van Omroep West.

Mocht u iets weten of tips hebben? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via Misdaad Anoniem: 0800-0700

Borden met oproep om te kijken naar Televisieprogramma Team West. (foto Eelco Slingerland)