Netty Dijkstra-Geuze praat over haar boek over mantelzorg en ouder ervaring bij autisme

In het najaar van 2018 is er in Zuidplas een Autisme Belevings Circuit geweest. Veel ouders, jongeren en professionals hebben door ervaring bij benadering meegemaakt hoe het is om Autisme te hebben. Een zeer geslaagde bijeenkomst! Als vervolg hierop komt Netty Dijkstra-Geuze
op donderdag 21 februari vertellen over hoe zij als moeder én mantelzorger de zorg en begeleiding van haar twee zonen met autisme heeft gedaan en wat dit met haar heeft gedaan.

Al zes jaar verzorgt en begeleidt zij haat twee fantastische zoon met autisme. Tot er een dag komt dat alles haar teveel wordt. Een indringend verhaal dat zij ook heeft vastgelegd in het boekje ‘Hete thee en drie klontjes suiker’. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. De doelgroep van de avond zijn ouders, mantelzorgers en professionals die met autisme te maken hebben. Bij de inschrijving via email
mantelzorg@welzijnzuidplas.nl
krijgt men te horen waar de avond wordt gehouden. De avond start om 19:30 uur en duurt maximaal 2 uur, toegang is gratis.