8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Angela Groothuizen doet Try-Out nieuwe voorstelling in Swanla

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma Lueke Binge, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar. Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! 

Toch, hoe nu verder? Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor haar liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk ‘luek’, maar niet alles is gelukt. En ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen. 

In Lueke binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes. Zaterdag 20 april 2019 in theater Swanla te Zevenhuizen.Aanvang 20:15 uur. Kaarten à €16,00 kunnen gereserveerd worden via www.theaterswanla.nl.

Foto boven : Marthe Hennink

Advertentie