Filmavond voor jongeren die thuis met ziekte of een beperking te maken hebben

Op vrijdagavond 22 februari 2019 organiseren 5 jonge mantelzorgers een filmavond voor andere jongeren vanaf 12 jaar die thuis te maken hebben met ziekte of een beperking. Met elkaar gaan ze de film Hachi kijken over Hachiko.

Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baas naar het station brengt en vervolgens weer opwacht. Maar als zijn baas op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten. Tijdens zijn zwerftochten op het station en door de omgeving komt hij in contact met omwonenden en werknemers.

De filmavond is op het steunpunt Mantelzorg, Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf 19.00 uur ben je welkom. Voor chips en cola wordt gezorgd! wil je er ook bij zijn? geef je dan op via mantelzorg@welzijnzuidplas.nl o.v.v. filmavond.