8.5 C
New York
vrijdag 5 juni 2020

Dak eraf van het gemeentehuis in aanbouw voor inhijsen trappen

Het gemeentehuis in aanbouw is op 25 februari ontdaan van het dak om zo de trappen naar binnen te kunnen hijsen. Deze trappen gaan straks de centrale hal verbinden met de etages naar boven. Vooraf was vooral de hoop dat het weer mee zou werken en dat is gelukt.

“Een fotogeniek en filmisch spektakel in de krokusvakantie, dus kom vooral kijken met uw kinderen en kleinkinderen en deel uw beelden op Facebook en Instagram met de hashtag #gemeentehuiszuidplas”, vertelde Daan de Haas uitnodigend. Gouwe IJssel Nieuws kreeg van Thom Demmenie een reeks foto’s van verwijderen van het dak en het inhijsen van de trap waar de redactie erg blij mee is. Op 26 februari zal vanaf 11:00 uur drie grote bomen naar binnen worden gebracht door een hijskraan waarna het dak definitief gesloten kan worden.

Verwijderen dakpanelen

Foto’s Thom Demmenie


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
479VolgersVolg