8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Bestuurder met slok op raakt van afrit A20 af en ramt boom bij Nieuwerkerk

Een 50-jarige bestuurder uit Amsterdam van een auto is zondagavond 10 maart rond 12 uur op de afrit van de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel in de slip geraakt, is gaan draaien op de afrit en is met de bestuurderskant tegen een boom aan gekomen. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Het voertuig, afkomstig vanuit de richting Gouda, liep hierbij aardige schade op. De bestuurder van het voertuig is nagekeken in de ambulance maar had geen letsel . De politie heeft hem na een eerste blaastest meegenomen naar het bureau en hij bleek volgens de politie 395 µg/l te blazen waar 220 µg/l de maximale bovengrens is.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg