8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Fietser ernstig gewond bij aanrijding Schielandweg N219

Een persoon op de fiets is woensdagmorgen 13 maart zwaar gewond geraakt bij een aanrijding op de N219. Het gaat om de fietsoversteek tussen de ‘s-Gravenweg en de Burgemeester van Heugtenlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast een ambulance is ook een traumateam opgeroepen om hulp te verlenen. De trauma-arts is met het slachtoffer mee naar het ziekenhuis.

Door dit ongeval is de N219 voorlopig afgesloten in beide richtingen. Dat is voor automobilisten een probleem, omdat de alternatieve route naar Capelle, via de Hoofdweg, door reconstructiewerkzaamheden is afgesloten. Verkeer kan nu mondjesmaat over de ‘s-Gravenweg, de Waterschapsweg en via de Burgemeester van Heugtenlaan van en naar Capelle.

 


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg