8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Skymasters houden Lente autopuzzelrit

De Auto- en Motorclub The Skymasters opent het rittenseizoen op vrijdag 22 maart met de Lenterit. Deelnemers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de deze autopuzzelrit welke verreden wordt in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel.

De Lenterit is een oriëntatierit die wordt gereden op basis van een eenvoudig reglement. Voor de nieuwelingen (Toerklasse) is er voor de start een uitleg hoe men een puzzelrit rijdt. Na afloop van de rit is er een schriftelijke uitleg en de mogelijkheid om vragen stellen. Men hoeft geen lid van The Skymasters te zijn om aan de autopuzzelrit mee te doen.

Inschrijving is vanaf 19.45 uur tot 20.15 uur, in Brasserie Geen Idee Klein Hitland 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De lengte van de rit is 30 kilometer en men kan starten vanaf 20:00 uur. Voor meer info zie onze website www.skymasters.nl of telefoonnummer 0182-374106

Advertentie