BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Inwoners Zuidplas hard aan de slag tijdens Opschoondag

In alle dorpen is hard gewerkt door de inwoners op zaterdag 23 maart tijdens de landelijke opschoondag. De gemeente Zuidplas en haar groen aannemers hadden op diverse plekken mensen ingezet die vrijwilligers konden ondersteunen met speciale groene zakken en knijpers. Niet alleen vrijwilligers gingen aan de slag, D’66 heeft ondanks de campagnemoeheid ook de mouwen opgestroopt en vuil bij Parc IJsselhoeve weggehaald.

Tijdens deze actie hebben in heel Nederland 200.000 mensen geholpen om overal zwerfafval op te rapen. In Zuidplas hebben meer dan honderd mensen meegedaan. In Nieuwerkerk aan den IJssel wilde een vrouw met haar dochter anoniem blijven maar toonde haar buit. Het was vooral plastic flesjes en veel, heel veel blik. In Moordrecht heeft ook de verantwoordelijk wethouder Schuurman een handje geholpen. Aan het einde van de dag was er een aandenken voor de deelnemers en de gemeente kon tientallen zakken zwerfvuil afvoeren. Aannemer Verheij heeft op de pagina Kleurrijk Zuidplas aandacht voor de actie.

Volg het laatste nieuws

2,293FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg