8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Inschrijving voor deelnemers aan de Hollandsche IJsselrit 2019 geopend

De inschrijving om deel te mogen nemen aan de Hollandsche IJsselrit op 11 mei 2019 is geopend. Afgelopen jaar was het een bijzondere optocht van diverse oude oldtimers en oude motoren die vaak nog authentiek zijn. Voor de start staan er altijd al veel liefhebbers van oude voertuigen te wachten op het Raadhuisplein.

De organisatie gaat deze toertocht voor de 32e keer organiseren en staat open voor PAC-leden en bezitters van automobielen t/m bouwjaar 1940 en voor motorrijwielen t/m bouwjaar 1960. Er kunnen maximaal 100 voertuigen deelnemen aan deze tocht.

Voor de start op zaterdagochtend dienen alle deelnemers zich vanaf 08.30 uur te melden bij Brasserij de Berg aan het Raadhuisplein,  te Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar ontvangt U de ritbescheiden. De start is om 09.00 uur vanaf het raadhuisplein. Liefhebbers voor deze 32ste Hollandsche IJssel Rit kunnen zich via de website “www.hollandscheijsselrit.nl “   inschrijven en betalen via Ideal. Inschrijven kan per website, email of per post.

Foto’s van 2018, boven : Eelco Slingerland, onder redactie Gouwe IJssel Nieuws

Advertentie