8.5 C
New York
donderdag 13 mei 2021

Wielrenner zwaargewond door valpartij Zuidelijk Dwarsweg Zevenhuizen

Bij een eenzijdige valpartij is op zondag 31 maart op de Zuidelijke Dwarsweg een wielrenner zwaargewond geraakt. Hij is met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam vervoerd. De weg is gedurende de afhandeling van het ongeval afgesloten geweest.

Rond 15:30 uur viel de wielrenner op de Zuidelijk Dwarsweg tussen de Bredeweg en Waddinxveen. Diverse hulpdiensten werden naar het ongeval gestuurd, waaronder 2 ambulances en een trauma-helicopter. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een trauma-arts is met de ambulance meegegaan om onderweg de noodzakelijke zorg te verlenen.

De weg is inmiddels vrijgegeven.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg