8.5 C
New York
vrijdag 3 juli 2020

Kassen aankomende zaterdag open tijdens Kom in de Kas

Op zaterdag 6 april staan de deuren in de regio Zuidplas bij negen bedrijven open van 10 tot 17 uur om een kijkje te nemen in de kas. Enthousiaste glastuinbouwondernemers laten deze zaterdag zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om kleurige bloemen en verrassende potplanten te kweken. Bij de editie van 2019 zijn bedrijven rond de Bredeweg op de grens tussen Zevenhuizen en Moerkapelle aan de beurt, zoals op onderstaande kaart. Aan de Midddenweg in Moerkapelle doet Jamajole Kersen ook me. Deze kas ligt buiten het gebied aan de oostkant van Moerkapelle.

Deelnemende kassen

  • Altanova, Zaaipad 8, 2761 KD Zevenhuizen — Kamerplanten
  • Rainbow flowers, Zaaipad 13, 2761 KD Zevenhuize — Snijanthurium
  • Slaman Paprika, Jan Hendrikspad 3, 2761 KE Zevenhuizen — Paprika
  • Oosterzon, Oogstpad 3, 2752 AG Moerkapelle — Snijanthurium
  • Jac Oudijk, Oogstpad 9, 2752 AG Moerkapelle — Gerbera
  • Kwekerij Lijntje, Oogstpad 18A, 2752 AG Moerkapelle
  • Kweek je eigen groente .nl Oogstpad 18, 2752 AG Moerkapelle – Moestuintjes
  • Montis Plant, Oogstpad 16, 2752 AG Moerkapelle — Campanula
  • Jomajole – Middelweg 5, 2751 GJ Moerkapelle — Kersen

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2019 voor de 42e keer georganiseerd. In regio Zuidplaspolder nemen acht bedrijven deel om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Ieder bedrijf heeft iets eigens te bieden en er worden bijzondere activiteiten georganiseerd .

Parkeren kan bij de deelnemende bedrijven, maar het advies is om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Kom in de Kas is gratis toegankelijk.Vorig jaar was het erg druk bij de kassen en was er een helikoptervlucht mogelijk. Zie hieronder de impressie van vorig jaar.


Volg het laatste nieuws

2,270FansLike
322VolgersVolg
496VolgersVolg