-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Samen kijken naar The Passion in Hervormd Centrum in Zevenhuizen

Al een aantal jaar wordt vlak voor Pasen The Passion uitgezonden op tv. Een groot mediaspektakel over het lijden en sterven van Jezus, waar vele duizenden mensen op af komen. Ga je niet naar Dordrecht, maar vind je het wel leuk om met een groep mensen de uitzending van The Passion te bekijken en erover na te praten? Kom dan op Witte Donderdag 18 april om 20.15 uur naar het Hervormd Centrum, Dorpsstraat 156 in Zevenhuizen.

Het Paasverhaal uit de Bijbel wordt voorgelezen. Vervolgens wordt de uitzending van The Passion getoond op een groot scherm. Na afloop is er een Passion Talk met tafelgasten. Wat staat er nu eigenlijk? Zijn er verschillen met The Passion? Wat betekent het voor je persoonlijke leven? We praten met elkaar na over deze en alle andere vragen.

Dit jaar is Dordrecht het decor voor The Passion. Het verhaal wordt nagespeeld aan de hand van bekende Nederlandstalige muziek en bekende Nederlanders vertolken de rollen uit het Bijbelverhaal. Edwin Jonker, bekend van o.a. de musicals Sister Act en The Lion King, speelt de rol van Jezus, maar ook zangeres Edsilia Rombley (Maria), Paul Sinha (Petrus), presentator Klaas van Kruistum (verslaggever) en acteur en regisseur Porgy Franssen (Pilatus) verlenen hun medewerking. Een groot kruis zal weer als een processie door de stad gedragen worden.

Voor meer informatie: www.hervormdzevenhuizen.nlof op de www.thepassion.nl

Bron kopfoto : EO

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg