2.3 C
New York
zondag 19 januari 2020

Paaseieren zoeken in de Hennipgaarde

De stichting Vrienden van de Hennipgaarde organiseert zaterdag 20 april een leuke paasactiviteit voor alle kinderen. De paashaas verstopt meer dan 800 eieren waar een lotnummer inzit in speelpolder de Hennipgaarde in Zevenhuizen.

Na afloop verloot hij zelf de prijsjes. Voor elk kind is er een verrassing en natuurlijk kun je na afloop met de paashaas op de foto. Ook kun je je laten schminken.

Geef je snel op en vul het formulier in op onze Facebookpagina Vrienden van de Hennipgaarde of stuur een mail naar hennipgaarde@gmail.com. Zo ben je verzekerd van deelname. We starten om 10:00 uur uur bij de XXL picknicktafel in de speelpolder van de Hennipgaarde in Zevenhuizen.

Afbeelding van Couleur via Pixabay

Volg het laatste nieuws

2,107FansLike
245VolgersVolg
399VolgersVolg