8.5 C
New York
woensdag 20 januari 2021

Pasen met de Zonnebloem

De vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk hebben de afgelopen week hun gasten bezocht en daarbij een fijne Paasattentie meegenomen. De gasten werden verblijd met chocolade paaseitjes , natuurlijk Fair Trade. Tenslotte smaakt zo’n eitje lekkerder als je weet dat ze op een verantwoorde en duurzame wijze zijn gemaakt.

De Zonnebloem is er voor iedereen , jong en oud. Iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke handicap kan zich gratis aanmelden. Dankzij donaties en de opbrengst van de loterij die vorige week van start is gegaan kunnen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel activiteiten organiseren voor de gasten.

De voorzitter van de afdeling, Alex Wijnhold : “Behalve vrijwilligers die onze gasten bezoeken, zijn er ook vrijwilligers nodig die zich inzetten om juist de activiteiten te organiseren en te begeleiden. Als je dat leuk vindt, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via de email aw.wijnhold@live.nl of telefoon 0611734213“.

Afbeelding van Couleur via Pixabay


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg