8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Politie met sirenes naar het Gruttonest in Moordrecht

Voor wie vandaag opgeschrikt werd door meerdere politiesirenes in de Pr. Beatrixstraat in Moordrecht is hier de reden waarom. Ach jee!! Er is een ongeluk gebeurd op Het Gruttonest. Puk heeft een botsing gehad en ligt op de grond. Juf Susanne verleent eerste hulp en Thijs belt 112. “De politie komt er aan” zegt hij.Groot werden zijn ogen en verbaasd keek hij naar de telefoon in zijn hand toen er ineens een échte sirene klonk! Daar kwam een heuse politiewagen met zwaailichten aanrijden.

De buurt liep ook gelijk uit, want meerdere mensen stonden te kijken wat voor ergs er bij Het Gruttonest aan de hand zou zijn. De politieagente kwam snel kijken en samen met de kinderen werd er besloten dat Puk naar het ziekenhuis moest.De agente heeft hem met behulp van 3 sterke kinderen opgetild en zo is Puk door 2 andere sterke kinderen op een brancard afgevoerd naar de groep.

Daar mocht hij bijkomen terwijl de kinderen om de beurt een kijkje zijn gaan nemen in de politiewagen.Daar kregen zij uitleg en mochten zij ook heel eventjes de sirene aanzetten. Bij Het Gruttonest zijn ze de politie dan ook erg dankbaar dat zij zo uitgebreid de tijd namen voor de kinderen. Dit was met recht een spectaculaire afsluiting van het thema verkeer voor de kinderen van het Gruttonest.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg