8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Ingezonden : Oud papier op zaterdag in Nieuwerkerk – chaos op de Reigerhof parkeerplaats

Men kon het oud papier op zaterdag 4 mei 2019 in Nieuwerkerk nergens meer kwijt want 2 gebruikelijke 20 voet containers zijn ……….verdwenen. Je verwacht dat na de bouwoverlast voor het raadspaleis de Reigerhof de parkeerplaats weer normaal kan functioneren inclusief  de bekende 2 oud papier containers die daar s’ Zaterdags altijd stonden en zo trouw worden gevuld , 60 kubieke meter, door o.a. winkelende inwoners die het papier een tweede kans gunnen

Op de plek geen bordje of aanwijzing te zien, daar sta je dan met je papieren tassen barstensvol met kranten en karton, waar moet dat dan heen ? Bij de bekende glas containers vond ik een vers gelakte unit en jawel daar zat een gleuf in…………zou dat de oplossing van de gemeente zijn ?

Helaas het ziet er niet uit in de praktijk dus maar wat foto s gemaakt om dit  misstandje even vast te leggen. Je vraagt je werkelijk af welke partij of wethouder heeft daarin zo plotseling verandering in kunnen brengen ?

Het resultaat is in ieder geval lachwekkend om zoveel onkunde , de kans op verloedering is levensgroot aanwezig en we kunnen de vrijwillige brandweer vast op scherp zetten voor deze plek want je kunt er op wachten. Ik hoop van harte dat er de juiste besluiten worden genomen om de volgende week zaterdag het resultaat daarvan te mogen aanschouwen.|

Met vriendelijke groet, W de Jong te Nieuwerkerk

Ps Heeft U in Uw straat of omgeving ook een aardigheidje schroom dan niet om dat te melden met wat foto bewijs, vindt de krant best gezellig

Dit is een opinie artikel geschreven door de ondertekenaar. Het is dan ook zijn of haar mening. Het is niet geschreven en ook niet onderschreven door de redactie. Wie ook een opinie artikel wil insturen nodigen we van harte uit op info@gouweijsselnieuws.nl

Advertentie