8.5 C
New York
woensdag 20 januari 2021

Koffie met kersentaart voor mantelzorgers

Het steunpunt Mantelzorg van Welzijn Zuidplas mag namens de gemeente Zuidplas de mantelzorgers blij maken met een gezellige middag in de kersenkwekerij Jamajole in Moerkapelle.

De mantelzorgers krijgen een rondleiding in deze unieke kersenkwekerij waar ook diverse soorten kersen en ander fruit gekocht kan worden. uit dank en als waardering krijgen de mantelzorgers ook koffie met kersentaart aangeboden van het steunpunt.

Er zijn twee middagen gekozen : op dinsdag 4 juni is het voor de mantelzorgers uit Moerkapelle en Moordrecht, de mensen uit Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen zijn welkom op donderdag 13 juni. Beide dagen is het van half 2 tot half 4 in kersenkwekerij  Jomajole,Middelweg 5, 2751 GJ Moerkapelle.

Wie mee wil kan zich aanmelden. Dat kan voor de mantelzorgers uit Moerkapelle en Moordrecht tot 29 mei. Voor mantelzorgers uit Nieuwerkerk en Zevenhuizen tot 7 juni. Aanmelden: tel.nr 0180-310050 (inspreken is voldoende, wel datum vermelden) of: mantelzorg@welzijnzuidplas.nl

Afbeelding van Capri23auto via Pixabay


Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg