8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Het Kraaiennest treed met popkoor op in Walhalla

Alweer voor de derde keer staat er een optreden in Walhalla van shantykoor Het Kraaiennest uit Zevenhuizen op de agenda. Op tweede Pinksterdag, maandagmiddag 10 juni om 14:00 uur treed dit koor op in Rotterdam. Na de eerdere succesvolle optredens in Walhalla dit keer weer een bijzondere uitvoering. Een shantykoor, en een popkoor kan een bijzondere voorstelling geven.

Beide koren hebben in het recente verleden al eens kort ‘met elkaar kennis gemaakt’. Dit smaakte toen naar meer. En zie daar het is nu zover op de tweede Pinksterdag in Walhalla in Rotterdam.

Popkoor Ameezing (Nesselande, Rotterdam) staat onder leiding van Xandra Willis. Xandra is Cum Laude afgestuurd aan het Rotterdams Conservatorium en is de drijvende kracht achter Ameezing. In februari 2019 heeft Ameezing het 10 jarig jubileum gevierd in het volledig uitverkochte theater Isala in Capelle aan den IJssel.

Shantykoor Het Kraaiennest is altijd op zoek naar vernieuwing in de uitvoeringen. De vorige uitvoering in Walhalla met Rotterdamse Trudy was een echt succes. Het optreden op tweede Pinksterdag 2019 met Popkoor Ameezing zal zeker weer een optreden worden dat in de herinnering van de bezoekers zal blijven bestaan.

Meer informatie en kaartverkoop op deze site

popkoor Ameezing
Advertentie