8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Shantykoor Het Kraaiennest viert jubileum met Iers en Schotse avond

Shantykoor Het Kraaiennest viert het 25 jarig + 1 jubileum op donderdagavond 4 november aanstaande met een optreden in theater Swanla te Zevenhuizen met speciale gastoptredens van de Britse folkband Other Roads en Rachel Croft.

De Britse folkband Other Roads is al wekenlang op tournee in o.a Duitsland en doen in November Nederland aan, het merendeel zijn zelf geschreven songs en gecomponeerde luisterliedjes met een verhaal. Maar Other Roads hebben ook het door Kieran Halpin geschreven en door Ilse De Lange gezongen All the Answers staan op hun repertoire staan.

Naast Other Roads is er tevens een speciaal optreden van singer songwriter Rachel Croft: Rachel Croft is een echte aanrader . Na haar ontdekt te hebben spelend als busker in de straten van New York zit haar carrière behoorlijk in de lift.

Uiteraard treden Shantykoor Het Kraaiennest ook samen op met Other Roads en met Rachel Croft het beloofd een geweldige avond te worden.

Het Kraaiennest hoopt met veel mensen kennis te maken en een fijne muzikaal jubileumfeest aan te bieden. De kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen op de website van Theater Swanla.

Advertentie