8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Ook dit jaar autocross in Zevenhuizen op Hemelvaartsdag

Ook dit jaar wordt de jaarlijkse autocross in Zevenhuizen weer georganiseerd. Het jaarlijkse evenement wordt dit jaar op donderdag 30 mei gehouden en start om 11:15 uur. Het evenement vindt plaats nabij de Bierhoogtweg in Zevenhuizen (Zuid-Holland).

Het jaarlijks goedbezochte evenement begint dit jaar om 11.15 met een kids cross. Om 12:00 uur starten de andere rondes in diverse categorieën. De autocross van Zevenhuizen kan traditiegetrouw op veel belangstelling rekenen. Kaarten aan de kassa kosten 12,- euro per persoon vanaf 12 jaar oud. Kinderen van 5 tot 12 jaar betalen 5,- euro en kinderen onder de vijf jaar oud zijn gratis. Het is dit jaar ook mogelijk om online toegangskaarten te bemachtigen. Bezoekers met een online toegangskaart kunnen op donderdag 30 mei via een aparte inging voor E-tickets naar binnen.

Bijzonder dit jaar is een demonstratieronde met oldtimer crosswagens uit de jaren 70. Deze demonstratieronde wordt om 12:45 uur en om 14:45 uur gehouden.

Het evenement, dat net als vorig jaar nabij de Bierhoogtweg in Zevenhuizen wordt gehouden, is bereikbaar per auto maar ook zeker per fiets. Op dit moment verwacht lokale weerman Leen de Koning op Hemelvaartsdag veel bewolking, maar afgezien van een enige lichte regen in de ochtend verwacht De Koning dat het grotendeels droog blijft. Het wordt ongeveer 19 graden.

Tijdens de autocross in 2018 maakte Gouwe IJssel Nieuws onderstaande beelden:

 

Onderstaand het volledige rondeschema:
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

 

 

 

Advertentie