Groeneweg viert 90-jarig jubileum met groot feest

De voetbalclub Groeneweg uit Zevenhuizen vierde op zaterdag 1 juni haar 90-jarige jubileum met een groot feest op sportpart in ’t Verlaat. Met stralend weer en tal van activiteiten was het genieten voor de leden en dorpsgenoten.

De club begon ooit aan de Groeneweg, toen nog een weg tusssen Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel (nu Rotterdam) en is daarna nog tweemaal verhuisd naar een andere locatie. Voorzitter Ed Roos hintte nog op nieuwe plannen die er liggen naar de zogenaamde Eagle Driehoek maar keek vooral naar het feest.

Op het terrein waren er diverse activiteiten van freestyle voetbal, waren er stormbanen waarvan er een met zeepsop en was er een open lucht paintball wedstrijd georganiseerd. Op het terras werd genoten van een hapje en een drankje en was er een heuse Panna demonstratie van specialisten.

De avond werd afgesloten met een groot vuurwerk, iets wat niet altijd gebeurd in Zevenhuizen. Ed Roos was tijdens de dag al apetrots op het plezier van de jonge deelnemers. Dat is volgens hem toch de basis van de toekomst van zijn club.