8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Politie zet helikopter in na beroving Sportpark Dorrestein

De politie heeft donderdag 6 juni een helikopter ingezet na een beroving op Sportpark Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. De helikopter zocht net iets na 16.30 uur in het gebied op de grens van Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel. Volgens het signalement zouden de daders twee jongens van ongeveer 15 jaar zijn. Naast de helikopter maakt de politie ook gebruik van Burgernet. Via een telefonische oproep zijn deelnemers gevraagd uit te kijken naar de jongens.

De jongens zijn na de beroving gevlucht op de fiets. Eén van de jongens zou blank zijn, had een groen vest en Nike schoenen aan. Hij zou een opvallende moedervlek in zijn nek hebben. De andere jongen was donker getint.

Hoe het met het slachtoffer gaat en of er iets is buitgemaakt bij de beroving is nog niet bekend.

Advertentie