Wederom grote storing van openbare verlichting in Dorrestein

In de Nieuwerkerkse wijk Dorrestein is wederom een grote storing. Rond de Beijerinckstraat en van Beethovenlaan én bij de bomenflats doet al twee avonden de openbare verlichting het niet. Op Facebook wordt er over geklaagd dat de gemeente hierover niet naar buiten treed.

Het is niet de eerste keer dat de wijk Dorrestein wordt geplaagd door een storing. Eerder dit jaar waren er ook al twee keer storingen in een heel blok. De gemeente Zuidplas heeft op de vragen van Gouwe IJssel Nieuws over dit probleem en de eerdere storingen nog geen antwoord gegeven.

Vanuit de bewoners werd rond het middaguur wel gemeld dat er nu wel licht was omdat deze uit en aan ging. Of het met het vallen van de avond wederom donker of licht is, is nog niet bekend. De gemeente heeft nog geen mededeling naar buiten gebracht via haar communicatiekanalen.