8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Zomeravondwandelingen met Rotta in het Koornmolengat

Zoals gebruikelijk organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta ook dit jaar in de maanden juli en augustus elke vrijdagavond een avondwandeling van ongeveer twee uur in het Koornmolengat in Zevenhuizen.

Het Koornmolengat , een dicht begroeid  en heel kwetsbaar stukje moerasgebied, is alleen toegankelijk gedurende deze wandelingen. Het blijft een bijzondere ervaring want al na een paar meter lijkt de bewoonde wereld ver weg en waan je je in een oerwoud. Gelukkig loopt er een goed begaanbaar wandelpad door deze wildernis. Alleen een paar stevige schoenen zijn al voldoende!

De eerste wandeling onder leiding van natuurgidsen van Rotta wordt dit jaar gehouden op vrijdag 28 juni. Gestart wordt om 19.00 uur bij de brug over de Hennipsloot nabij restaurant De Roerdomp, Tweemanspolder 12, 2761 ED Zevenhuizen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie bij Cor van de Lustgraaf tel. 06-29242769.   

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg