8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Haringen en opbrengst aangeboden aan Hospice IJsselthuis (video)

Op maandag 1 juli hebben Peter Stolk van E-Install Elektrotechniek BV en Arjen Tilro van T&D projectontwikkeling de schoongemaakte haringen aangeboden van de haringparty op Kortenoord bij eetcafé RustWat eerder deze maand.

De beide Nieuwerkerse ondernemers betaalden samen 1.050 euro op de veiling aan veilingmeester Willem Bezemer. Die was ook aanwezig bij de overdracht. De bewoners, vrijwilligers en medewerkers kunnen allemaal genieten van de haringen Naast het Hospice gaat ook een deel van de opbrengst naar molen Windlust en de Theeschenkerij Kortenaer van ASVZ. .

Hospice IJsselThuis is een huis waar mensen in hun laatste levensfase op hun eigen wijze hun leven kunnen afronden. Binnen hospice IJsselThuis heeft de bewoner de regie. Het team van hospice IJsselThuis biedt aandacht en ondersteuning waar gewenst en waar nodig. De omgeving is er een die een huiselijke sfeer uitstraalt. Alles wat binnen hospice IJsselThuis gebeurt, gebeurt met liefde, kennis en kunde.

Tilro en Stolk pleiten ook voor een hogere opbrengst volgend jaar en riepen het Nieuwerkerkse bedrijfsleven dan ook op om dan mee te bieden. Zowel de beiden mannen als veilingmeester Bezemer hopen dan op een opbrengst van minimaal 2.500 euro.

Advertentie