8.5 C
New York
zaterdag 31 oktober 2020

Iedereen welkom bij lunch in de Kroon

Het Moordrechts wijkcentrum de Kroon start op woensdagmiddag 17 juli met het “12-uurtje”. Iedere woensdag verzorgen vrijwilligers een heerlijke lunch waarbij dorpsbewoners voor een klein bedrag kunnen aanschuiven. Het initiatief is bedoeld om dorpsbewoners te verbinden en om een fijne leer-/werkplek te creëren voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Kroon is een wijkservicecentrum van de Gemiva-SVG Groep. De locatie is gevestigd aan het Land voor Water 3 in Moordrecht. In De Kroon zijn een dagopvang voor ouderen uit de omgeving en een inloop voor wijkbewoners gevestigd. De Kroon verzorgt al drie jaar lang om de zes weken een brunch.

Regelmatig kregen ze de vraag of het niet mogelijk was meer maaltijden te verzorgen. Daarom bedachten de vrijwilligers van het wijkcentrum het “12 uurtje”; een lunch op woensdagmiddag. De cliënten van Gemiva-SVG helpen bij de bereiding van de lunch. De locatie heeft een beperkte capaciteit, maar laat zich daardoor niet weerhouden om nieuwe activiteiten te organiseren.

Tijdens de eerste lunch is er plek voor 10 personen. Aanmelden voor woensdag 17 juli kan tot maandag 15 juli door te bellen naar 0182-724915. Op het menu: verse groentesoep, broodje kroket, 1 melk/karnemelk/koffie of thee voor maar € 5,00 per persoon.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg