8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Politieteam neemt bij teamuitje mindervalide ouderen mee naar Madurodam

Ongeveer 70 medewerkers van politieteam Waddinxveen-Zuidplas hebben op woensdag 10 juli diverse mindervalide ouderen vergezeld tijdens een bezoek aan Madurodam. De agenten van Waddinxveen en Zuidplas staan graag in verbinding met de inwoners en geven vandaag deze ouderen extra aandacht, omdat zij regelmatig eenzaam zijn. Dit gebeurde in het kader van het jaarlijkse teamuitje.

Stichting De Zonnebloem en de gemeentes Waddinxveen en Zuidplas hebben spontaan gereageerd op het verzoek van het politieteam om mindervalide ouderen te benaderen en uit te nodigen voor dit evenement. Ook waren 11 vrijwilligers bereid om de ouderen te vervoeren en hebben de gemeenten Waddinxveen en Zuidplas spontaan een financiële bijdrage geleverd.

Politieteams van omliggende gemeentes hebben de werkzaamheden in Waddinxveen en Zuidplas tijdens deze actie waargenomen.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg