8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Beth-San heeft Moerkapelse fietsroute officiëel in gebruik genomen

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. De Moerkapelse route voor het fietslabyrint, waarvoor er vanuit het dorp hard gezwaaid is, werd officieel in gebruik genomen. Voor de opening was ook een afvaardiging van de Moerkapelse basisscholen uitgenodigd.

Manuël, leerling van de Doeklas van de Rehobothschool mocht de openingshandeling verrichten. Samen met de heer Van der Tang, bewoner van Beth-San, kwam hij op de duofiets het atrium binnen rijden en startte vervolgens de film met de hoogte punten van de route. Met veel plezier keken leerlingen, bewoners en overige belangstellenden naar de mooie en vrolijke beelden van Moerkapelle. Absoluut een stimulans voor de bewoners om in beweging te komen en op het fietslabyrint de hele route te gaan fietsen.

Jan-Dirk Meijering, locatiemanager van Beth-San zette ook Tonny Planken nog even in het zonnetje. De fysiotherapeut was het brein achter het idee om alle inwoners te laten zwaaien tijdens de opnames. Naast een prachtige bos bloemen ontving zij ook een stickje met de opname erop. Ook de scholen ontvingen een stick met daarop de hoogtepunten van de route, zodat alle leerlingen het prachtige resultaat van hun enthousiaste gezwaai kunnen bekijken.

foto’s : Jacolien Rog bij de opnamen van de film in mei 2019

Advertentie