Verkeersruzie mondt uit in grote vechtpartij

Een verkeersruzie op de Middelweg mondde op dinsdagavond 30 juli rond 20:00 uur uit op een grote vechtpartij in Moordrecht tussen twee stellen. De familie van één van de stellen kwam helpen maar daar wist de politie snel tussen te komen met meerdere eenheden.

Rond de Middelweg zou de ene wagen de andere afgesneden hebben om voor te dringen bij het tunneltje nabij de McDonalds en hierdoor ontstond er ruzie tussen de twee bestuurders. De beide wagens zijn elkaar vervolgens achterna gegaan door het dorp en op het kruispunt Stevenstraat met de Schaepmanstraat  kwam het tot een vechtpartij tussen de stellen.

De bestuurder van het ene voertuig heeft de vrouw uit de andere voertuig mishandeld en de vrouw is hierbij buiten westen geraakt. Familie van dit slachtoffer kwam toegesneld om te helpen. De mishandelende bestuurder en zijn vrouw zijn aangehouden, het slachtoffer is meegenomen door de ambulance naar het ziekenhuis.

Door het geschreeuw tijdens de ruzie kwamen de buurtbewoners, die buiten zaten door het warme weer, massaal naar buiten. Hierbij is eerste hulp verleend aan het slachtoffer en probeerde de bewoners de kemphanen uit elkaar te houden.