8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Woningbrand Nesselande: forse schade, geen gewonden (video)

Bij een woningbrand is op dinsdagavond 13 augustus de bovenverdieping van een woning aan de Cesar Domelastraat in Rotterdam Nesselande uitgebrand. De rest van het huis liep door de brand aanzienlijke schade op. Bij de brand vielen geen gewonden.

Brandweereenheden van Nieuwerkerk, Zevenhuizen en Rotterdam werden kort na 19:00 uur opgepiept voor een melding van een woningbrand. Bij aankomst bleek dat de bovenverdieping inderdaad in brand stond. Alle bewoners stonden inmiddels buiten. De brandweer is met blusmateriaal de woning ingegaan en had de brand snel onder controle. In het hele huis is sprake van rook- en waterschade.

Een van de kinderen is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar was niet dusdanig gewond dat hij medische zorg nodig had.

Salvage is aanwezig en zal de coördinatie van de afhandeling van de brand regelen. Volgens een woordvoerder van de brandweer is het niet waarschijnlijk dat de bewoners vanavond al terug kunnen naar huis.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg