8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Scooterrijdster zwaargewond bij aanrijding Eerste Tochtweg

Een scooterrijdster is maandag 2 september 2019 zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het slachtoffer was langdurig buiten kennis na een aanrijding met een personenauto. Na behandeling door ambulancepersoneel is ze naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde maandag aan het begin van de avond. Wat er precies gebeurd is wordt door de politie onderzocht. Duidelijk is dat de personenauto na het ongeval aan de verkeerde kant van de weg staat. Ook zijn er sporen op het wegdek te zien waaruit blijkt dat de scooter na de aanrijding meters is doorgeschoven.  De VOA-dienst van de politie (Verkeers Ongevallen Analyse) zal in de loop van de avond alle sporen vastleggen en onderzoek doen. Tot die tijd is de parallelweg langs de N219 afgesloten voor verkeer. Het verkeer op de drukke N219 heeft geen last van het ongeval.

Advertentie