8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Kindercentrum Welpennest opent in Koningskwartier Zevenhuizen

Op maandag 2 september was het zover: een gloednieuw kindercentrum in de nieuwbouwwijk Koningskwartier in Zevenhuizen opende haar deuren.

Kindercentrum Het Welpennest, zoals het kindercentrum gaat heten, biedt volledige opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. IJsselkids Kinderopvang was vanaf het begin nauw betrokken bij de planvorming en gaat op de locatie opvang verzorgen voor alle leeftijden. “In het nieuwe kindercentrum zitten alle kinderopvangvormen”, vertelt Karin de Gooijer, locatiemanager van de nieuwe vestiging. “We hebben een kinderdagverblijf, een peuteropvang en een BSO, dus kinderen van baby tot puber kunnen bij ons terecht. We zijn trots op het feit dat we nu kunnen voldoen aan deze wens van onze klanten in Zevenhuizen.”

Een kindercentrum heeft veel voordelen voor het kind: “Doordat de kinderopvang, peuteropvang en BSO verzorgd wordt vanuit één pedagogische visie en met een doorgaande leerlijn, kunnen we bijdragen aan een optimale ontwikkeling voor elk kind”, verteld Karin. “Zo geven we de kinderen de juiste handvatten en ervaringen die zij nodig hebben om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste en veerkrachtige mensen.”

De locatie in Koningskwartier is nieuw, maar IJsselkids is dat niet in Zevenhuizen. “Kinderdagverblijf en BSO Het Kwartelnest zijn ook van ons”, vertelt Karin. “Die jarenlange ervaring gaan we nu gebruiken in Het Welpennest.” IJsselkids heeft ook diverse samenwerkingspartners in Zevenhuizen. “Wij hebben afspraken met verschillende sportclubs, de bibliotheek en Theater Swanla. Daardoor kunnen onze kinderen gebruikmaken van hun faciliteiten om bijvoorbeeld te sporten of op te treden.“

De voorbereidingen voor de officiële opening zijn in volle gang. “We willen er natuurlijk een feestelijke opening van maken”, zegt Karin. “We verklappen nog niet veel, het belooft een gezellige boel te worden! Maar eerst gaan we aanstaande zaterdag een feestje vieren op het Oogstfeest. Op het podium zal de finale van IJsselkids got talent plaatsvinden waar onze BSO-kinderen aan meedoen.”

Advertentie