BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
maandag 10 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Stichting Natuurpolders zoekt pannenkoekenbakkers voor Oogstfeest Zevenhuizen

Zaterdag 7 september is er weer het jaarlijkse oogstfeest in Zevenhuizen. Hét moment om onze lokaal geteelde producten te presenteren en te verkopen en het moment om het mooie werk op en rondom de Hennipgaarde onder de aandacht te brengen.

De vrijwilligers van Natuurpolders vertellen het publiek dan graag over de activiteiten, waarom en hoe men het doet. Ook grijpen de vrijwilligers deze dag aan om extra vrijwilligers te werven.

Pannenkoeken bakken met eigen meel

Samen met vrijwilligers van Korenmolen Windlust uit Nieuwerkerk aan den IJssel gaan de mensen van Natuurpolders weer pannenkoeken bakken. Men gaat ze bakken met bloem en meel van door hunzelf geteelde tarwe. Lokaal geteeld, lokaal gemalen, lokaal gebakken!

Om dit soepel te laten verlopen heeft men veel vrijwilligers nodig. Per blok van 2 uur heeft men enkele bakkers nodig en iemand die afrekent en hand en spandiensten verricht. Het schema:

09:30 – 11:30 uur
11:30 – 13:30 uur
13:30 – 15:30 uur
15:30 – 17:30 uur

Wie wil helpen is van harte welkom en kan zich aanmelden via een email aan info@natuurpolders.nl met de voorkeuren van de beschikbaarheid (uren, als bakker of als helper).

Volg het laatste nieuws

2,287FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg