2.3 C
New York
zondag 19 januari 2020

Dance Parade niet in Rotterdam, wél in Zuidplas

Daar waar het in Rotterdam niet lukt zal op zaterdag 14 september in de Gemeente Zuidplas, bij Rotterdam Nesselande, dé Dance Parade door Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle rijden.

Het is niet de eerste keer dat Stichting VEDJ deze tocht organiseert. De rijdende discotheken zullen aankomende jaren een verandering gaan doormaken, dit jaar is begonnen met een ticketverkoop.

Deze veranderingen zijn het gevolg, en dus noodzakelijk, van een enorme toename aan aandacht en deelnemers. De opbrengst wordt geschonken aan een goed doel zoals elk jaar. VEDJ heeft dit jaar gekozen om de opbrengst naar de Cliniclowns te geven.

Wie deel uit wil maken of wie mee wil feesten op een trainer kan een kaartje kopen op https://dp2019.jouwweb.nl. Een kaartje kost € 2,59 + € 0,45 iDeal. Voor dit kleine bedrag hoeft men het dus niet te laten en kan men een groot feest hebben. Natuurlijk is meelopen met de parade ook mogelijk, langs de weg zullen veel bezoekers komen kijken. Op deze website staat ook meer informatie over de line-up en de route.

Rond 12:30 zullen de vrachtwagens aankomen op de Hoogeveenenweg te Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar stellen de rijdende discotheken zich op en kan iedereen na de kaartcontrole opstappen. Om 13:00 vertrekt de muzikale stoet en barst het feest los op alle trailers. De route loopt vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Moerkapelle weer terug en door naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

De organisatie benadrukt de handhaving van de huisregels: Deelname op de trailers vanaf 14 jaar, Zero tolerance beleid met betrekking tot drank & drugs. In tegenstelling tot de andere jaren zal er onderweg geen tussenstop meer zijn en wordt de route in 1 keer

Volg het laatste nieuws

2,107FansLike
245VolgersVolg
399VolgersVolg