8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Theater Swanla trapt seizoen af met populaire PubQuiz (video)

Theater Swanla in Zevenhuizen heeft het nieuwe theaterseizoen afgetrapt op 13 september met een PubQuiz. Deze Quiz is inmiddels zo populair in Zevenhuizen dat het verdeeld moet worden in twee avonden per ronde. Elke 3 maanden is er een quiz in de theaterzaal.

De deelnemers kregen in 8 groepsronden en in 2 individuele ronden de kans om zoveel mogelijk punten te scoren. De eerste ronde is vooral over Zevenhuizen en Zuidplas. Een van de vragen was bijvoorbeeld de naam van de nieuwe burgemeester Han Weber. Wie deze ronden won kreeg een grote kipsnackschaal als prijs.  In totaal streden 28 teams op deze avond voor de eer en is er volgende week een tweede avond voor de teams die deze avond niet meer in de zaal konden plaatsnemen,.

De individuele ronden gaat het via het aloude ‘Holland Sport’ principe Petje Op Petje Af. Was het in de eerste ronde nog een shoot-out, de tweede ronde was het snel klaar omdat alle deelnemers het fout hadden en niemand de extra punten kon incasseren.  Tijdens de groepsronden werd er streng toegekeken dat niemand stiekem Google gebruikte op zijn telefoon.

Uiteindelijk won het Nieuwerkerkse team de Vlavinkjes de wedstrijd met een ruime voorsprong. In november is de volgende ronde van de pubquiz en inschrijven kan via de website van theater Swanla.  De prijzen variëren van gratis deelname tot aan vrijkaarten voor de voorstellingen in het theater. Inschrijving is mogelijk vanaf 21 september.

 

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg