8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Vrijwilligers ’t Blok in zonnetje gezet

Op zaterdag 21 september was er een gezellige bijeenkomst voor de vrijwilligers van jongerencentrum ’t Blok, Welzijn Zuidplas. Door de inzet van de vrijwilligers is ’t Blok minstens 3 avonden per week geopend en wordt er veel georganiseerd.

Ook dit seizoen is er weer een boordevol programma met o.a. peuter- en kidsdisco’s, veel live muziek, DJ – én themafeesten, zoals het Bloktoberfest op zaterdag 26 oktober. Reden te meer om de vrijwilligers in ’t zonnetje te zetten, en dat lukte goed zaterdag, zowel letterlijk als figuurlijk.

In de middag werden er spellen gespeeld, zoals boogschieten en sjoelen. Aansluitend was er een gezellige BBQ die duurde tot 20.00 uur, want daarna gingen de deuren gewoon weer open voor publiek en gingen de vrijwilligers weer aan de slag.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg