8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

Aanrijding scooter en bestelbus in Nieuwerkerk: 1 gewonde

Een bestuurster van scooter is op woensdagmorgen 9 oktober gewond geraakt bij een aanrijding op de Dijkgraaflaan op de hoek met de Wolga in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De vrouw reed op het fietspad en botste op een bestelbus die uit de Wolga, bij een uitrit constructie kwam ter hoogte van het kinderdagverblijf. Ofschoon de snelheid niet hoog was moest de scooterbestuurster toch mee met de ambulance naar het ziekenhuis. De politie heeft alle gegevens genoteerd en een situatieschets gemaakt. De bestuurster van de bestelbus was erg emotioneel over het ongeval.

Door de werkzaamheden is de locatie nog meer onoverzichtelijke geworden en ondanks een brief van de gemeente in de buurt weten veel bewoners niet dat de brug is afgesloten. Hierdoor moet verkeer vanaf de Burgemeester van Heugtenlaan bij de Wolga keren.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg