8.5 C
New York
woensdag 3 juni 2020

Gewonden en veel schade bij aanrijding Zuidelijke Rondweg Waddinxveen

Bij een aanrijding op de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen zijn donderdagochtend rond 9:30 uur 2 personen lichtgewond geraakt. De schade aan de 2 betrokken personenauto’s was aanzienlijk.

Een van de auto’s wilde het bedrijventerrein verlaten en vanaf de Coenecoop de Zuidelijke Rondweg richting Kanaaldijk oprijden, maar zag daarbij een naderende personenauto over het hoofd. De auto, die op de Zuidelijke Rondweg reed, heeft nog geprobeerd de overstekende auto te ontwijken. Na de botsing kwam rook uit een van de personenauto’s, zodat ook de brandweer werd opgeroepen.

De gewonde personen zijn door ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Tijdens de afwikkeling van het ongeval is de Zuidelijke Rondweg afgesloten geweest en is het verkeer door de politie omgeleid via een naastgelegen fietspad. Omdat dit fietspad niet geschikt is voor vrachtauto’s moesten deze blijven wachten tot de weg weer wordt vrijgegeven.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg