8.5 C
New York
maandag 6 december 2021

Zaterdag 2 november samen werken op de Hennipgaarde


Op de landelijke natuurwerkdag wil stichting Natuurpolders samen met jou en andere vrijwilligers aan de slag gaan op de Hennipgaarde. Er zijn verschillende soorten werkzaamheden te doen, voor ieder wat wils:

  1. Onkruid schoffelen in het bloemen- en kruidenveld, distels verwijderen
  2. Bed vrij maken van onkruid en inzetten van lavendelplantjes
  3. In de boomgaard tulpenbollen in de grond zetten i.s.m. 4-5 mei comité
  4. Wilgentenen uit paddenpoel verwijderen
  5. Palen bij de wilgenrijen in de grond zetten t.b.v. monteren bordjes met soortnaam

Men start om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Wie wil helpen deze dag, of een deel van de dag? Geef je dan even op bij Liesbeth via info@natuurpolders.nl. Voor koffie, thee en een versnapering wordt gezorgd, lunch graag zelf meenemen. We verzamelen bij de picknicktafel in de fruitboomgaard.


Om een breder publiek en hopelijk meer potentiële vrijwilligers te bereiken, hebben we ons aangemeld bij het platform natuurwerkdag een initiatief van de provincie Zuid Holland. Om overzicht te hebben van het aantal activiteiten in de provincies en het aantal vrijwilligers dat deze dag deelneemt is het verzoek aan stichting Natuurpolders om deelnemers aan te melden bij het platform. Als deelnemers het goed vinden, wil Natuurpolders hier aan meewerken en zal men na toestemming je aanmelden voor deze dag.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
710VolgersVolg