Dag van Mantelzorg op 9 november

Op 9 november is de jaarlijkse dag van de Mantelzorg. De gemeente Zuidplas wil mantelzorgers graag waarderen voor alles wat zij doen. Hoewel die taak soms best pittig is blijft de zorg vaak ongezien.

Deze dag is voor u en voor jou (vanaf 6 jaar). Meld je snel aan! Vanuit Welzijn Zuidplas organiseert Steunpunt Mantelzorg een dag voor alle mantelzorgers uit Zuidplas. Samen met de dubbeldekker naar evenementenlocatie ‘De Tuinderij’ in De Lier, voor koffie met gebak, hilarische activiteiten en een lekkere lunch.

Meld je gratis aan bij www.ikgeefmijop.nl of via telefoonnummer 0180-310050. Wees er snel bij, want vol=vol Datum zaterdag 9 november 2019 , van 9.00 uur tot 14.00 uur. Vertrek en aankomst is vanaf de Meidoorn 1A, 2912 RE in Nieuwerkerk aan de IJssel