6.6 C
New York
donderdag 27 februari 2020

Bestuurder snorscooter naar ziekenhuis na ongeval in Nieuwerkerk

De bestuurder van een snorscooter is vrijdagochtend 1 november gewond geraakt bij een ongeval. Dit gebeurde aan de Kerklaan in Nieuwerkerk t.h.v. het Oude Dorp.

De snorfietser zag dat een personenauto een parkeergelegenheid verliet, waarvan de bestuurder de snorfietser mogelijk over het hoofd zag. Het gevolg was dat deze snorfietser probeerde de auto te ontwijken, maar bij deze manoeuvre onderuit gleed en onder de achterbumper van de auto terechtkwam. Bij deze val raakte de snorfietser dusdanig gewond, dat een ambulance werd gewaarschuwd. Het personeel van de ambulance heeft de bestuurder vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft het ongeval afgewikkeld.

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
269VolgersVolg
419VolgersVolg