-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Bekende en nieuwe wijkagenten in Zuidplas en Waddinxveen

De wijkagenten van het bewakingsgebied van politie Waddinxveen-Zuidplas gaan per 02 november 2019 rouleren. Veel vertrouwde gezichten in de buurt gaan in een andere wijk of dorp aan de slag met een nieuwe uitdaging.

Daarnaast krijgt het team per december 2019 en januari 2020 ook versterking van twee nieuwe wijkagenten. Op www.politie.nl onder het kopje “mijn buurt” kunt u in één oogopslag zien wie uw wijkagent is en hoe u in contact kunt komen met uw wijkagent.

De komende weken gaan de wijkagenten zich verder aan het publiek voorstellen op de social media kanalen van politie Waddinxveen-Zuidplas. Hieronder staat het schema dat per 2 november is ingegaan.

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg