8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Vang de boef in Moordrecht!

Woensdagavond 13 november 2019 wordt in de dorpskern Moordrecht voor de eerste keer het interactieve spel ‘’Boef in de Wijk’’ gespeeld. ‘Boef in de wijk’ is een innovatief en interactief spel, georganiseerd door inwoners, de BuurtApp, politie en gemeente Zuidplas. 

Het spel laat kinderen (tot max. 12 jaar) op een leuke manier kennismaken met verdachte situaties. Ouders en/of verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom om de kinderen te begeleiden in het zoeken naar de boef. De kinderen leren op een leuke manier om met andere ogen naar je eigen woonomgeving te kijken. Daarnaast worden zij gestimuleerd om verdachte situaties te melden bij de politie.

Het spel start om 18:30 uur. Deelnemers kunnen zich voor die tijd melden op de Smidse in Moordrecht, nabij de Albert Heijn. Er zijn 4 speelrondes. Aansluitend volgt een prijsuitreiking met leuke prijzen. Tijdens de avond zijn er ‘boeven’ actief in het dorp. 

Deelnemers krijgen via het Twitteraccount @MoordrechtZuid1 tips over de acties en signalementen van de ’boeven’. Aan de hand van de aanwijzingen kan de boef worden gevangen. Vang jij de boef?!

Datum: ​​woensdag 13 november 2019 
Locatie: ​De Smidse in Moordrecht
Tijd: ​​18:30 uur

Impressie van Boef in de wijk in Zevenhuizen

Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg