8.5 C
New York
dinsdag 7 juli 2020

Het Kraaiennest kan terugkijken op geslaagde familie/donateursdag

Op zondag 10 november was het weer zover , de jaarlijks terugkerende familie/donateursdag van het shantykoor Het Kraaiennest uit Zevenhuizen. De grote zaal van theater Swanla in Zevenhuizen was helemaal uitverkocht omdat ruim 200 bezoekers graag deze dag wilden meemaken .

Nadat de gasten genoten hadden van een heerlijke lunch, kon het feest beginnen Shantykoor Het Kraaiennest had tijdens hun uitvoering nog enkele verrassingen in petto .

Zo kwam onder andere bij het mooie nummer Mull of Kintyre van Paul McCartney, uitgevoerd door het Saint Andrews Pipe band ten gehore op het toneel met 4 prachtig in Schotse klederdracht geklede doedelzakspelers en drumspelers wat menigeen ontroerde en er zakdoekjes tevoorschijn kwamen.

Ook werd deze dag begeleid door 2 in folklore geklede dames van Rose Irish dansschool Rosalie en Madelief die mee dansten bij enkele nummers . Shantykoor het Kraaiennest heeft met deze dag alvast de aftrap gegeven voor het 25 jarig bestaan in 2020 , dat gaat een heel jaar worden met heel veel activiteiten . Kijk geregeld op het Gouwe IJsselnieuws en kijk ook eens op de Facebook pagina van Shantykoor het Kraaiennest

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg