BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
maandag 10 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

‘Autisme en Decemberverrassingen’ voor het netwerk van kinderen met autisme

December is de maand van Sinterklaas, cadeaus, kerstmis, kerstbomen, kerstdiners, vakantie en vuurwerk… Een maand vol verrassingen! Maar voor kinderen met een vorm van autisme is dat niet altijd feest.

Het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met Welzijn Zuidplas en MEE op maandag 25 november een interactieve avond voor het netwerk van kinderen (alle leeftijden) met autisme. Een ervaringsdeskundige vertelt over balans houden in de feestmaand.

De avond wordt gehouden in het Hervormd Centrum; Dorpsstraat 156, Zevenhuizen en start om 19.45 en duurt tot 21.30 uur. De toegang voor deze avond is gratis. Kijk voor meer informatie op www.cjgzuidplas.nl/agenda

Aanmelden kan op de website: www.ikgeefmijop.nl

Volg het laatste nieuws

2,287FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg