8.5 C
New York
maandag 26 oktober 2020

Samen kruidnoten bakken op de Eendragt

Sinterklaas is al weer ruim een week in Nederland. Dat zorgt zoals elk jaar weer voor veel plezier en spanning bij de kinderen. Ook op De Eendragt in Zevenhizen bruist het van allerlei leuke en leerzame Sint activiteiten.

Afgelopen week werkten de kinderen van leerjaar 7 en 8 samen met de kinderen van leerjaar 2. Opdracht was om samen het kruidnootjes recept te lezen en uit te voeren. Samen lezen, samen de spullen verzamelen en samen kneden en bakken. Juf Inge en juf Suzanne van unit 3 vertellen dat er naast dat er gezellig wordt gekletst ook hard wordt gewerkt. Want het lezen en uitvoeren van een recept is nog niet de makkelijkste klus.

De kinderen zijn op deze manier spelenderwijs bezig met Begrijpend Lezen en Rekenen.Gelukkig kwam het overal goed en kon er na het bakken worden gesmuld van overheerlijke kruidnootjes.

Meester Riekelt vertelt dat op De Eendragt kinderen uit verschillende leerjaren regelmatig met elkaar samenwerken. Op deze manier wordt er veel geleerd. De oudste kinderen leggen uit en begeleiden de jongste kinderen terwijl deze kinderen de opdracht uitvoeren. Als u nieuwsgierig bent naar het onderwijs op De Eendragt dan mag u contact opnemen met meester Riekelt voor een rondleiding.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
542VolgersVolg