BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Grote file na botsing op A20 in avondspits

De hulpdiensten werden woensdagavond 27 november opgeroepen om naar een ongeval met mogelijke gewonden op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel te gaan. Ter plaatse bleken meerdere voertuigen op de linkerrijstrook op elkaar te zijn geklapt, met flinke schade als gevolg. De vertraging tussen Terbregseplein en Gouwe liep op tot 75 minuten.

De drie betrokken voertuigen kwamen even voor zes uur door nog onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding op de rijbaan in de richting van Gouda, midden in de drukke avondspits. Doordat de linkerrijstrook gedurende de afhandeling van het ongeval afgesloten was en er dus maar één rijstrook beschikbaar was voor het verkeer, ontstond er achter het ongeval een lange file

Één van de inzittenden is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De beschadige voertuigen zijn met meerdere bergingsvoertuigen afgevoerd. Na ongeveer drie kwartier kon de A20 weer volledig vrijgeven worden voor alle verkeer en kon de file langzaam aan weer op gaan lossen.

Volg het laatste nieuws

2,293FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg