8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Scooterrijder gewond bij ongeval Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk

Bij een ongeval aan de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan de IJssel is donderdagavond 28 november een scooterrijder gewond geraakt. Bij een aanrijding met een auto kwam de man ten val, met letsel als gevolg.
De onfortuinlijke scooterrijder reed vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel over de Eerste Tochtweg in de richting van Nesselande.  Terwijl de man daar reed, draaide vanuit een uitrit een auto de weg op in de tegengestelde richting. De bestuurster van de auto zag de scooterrijder pas op het laatste moment,  de scooterrijder heeft vermoedelijk de auto ook pas opgemerkt toen het al te laat was om elkaar nog te ontwijken.  De scooterrijder is bij de confrontatie ten val gekomen en is na onderzoek ter plaatse door ambulancepersoneel, met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een medewerker van de verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen naar de mogelijke oorzaak van de valpartij van de bestuurder van de tweewieler. Nadat dit onderzoek was afgerond, kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer. Aangezien het de parallelrijbaan betrof en niet de hoofdrijbaan van de N219 zelf, was er geen overlast voor het overige verkeer in de avondspits.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg