8.5 C
New York
dinsdag 14 juli 2020

Rondje Doe Maar in theater Swanla

Zaterdag 7 december 2019 komt Rondje Doe Maar, een tributeband van de band Doe Maar die oorspronkelijk bestond van 1978 tot 1984, naar theater Swanla in Zevenhuizen. Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits ‘Sinds een dag of twee’, ‘Smoorverliefd’ en ‘de Bom’. De ultieme Doe Maar-ervaring.

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze. Doe Maar is één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits gedraaid bij vele radiostations.

En hoewel Doe Maar nog gespeeld heeft, is de kans heel klein dat je ze ooit nog live kunt aanschouwen. Daarom is er Rondje Doe Maar, zij spelen gegarandeerd. 

De hoogtepunten van Rondje Doe Maar de afgelopen zes jaar zijn onder andere de theatertour in samenwerking met Mojo Theaters/George Visser Productions en het verzorgen van het voorprogramma van UB40 (met Ali Campbell) op een uitverkocht Dicky Woodstock festival.


Leden van Rondje Doe Maar speelden al eerder met Vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met o.a. Lionel Richie, Tina Turner, Nick en Simon, Doe Maar, Simply Red e.v.a.

Zaterdag 7 december 2019, aanvang: 20:15 uur.
Kaarten: € 17,50. Reserveren kan via www.theaterswanla.nl

Kopfoto : Dorothea van der Staaij

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
503VolgersVolg